Team NexR® - Roos

Hoi ik ben Roos,

Ik hou van ontwikkelen. 
Ik hou van spelen, letterlijk en figuurlijk (theater/acteren en spelen met situaties)
Ik hou ontzettend van verbinden en verbinding.

Ik geloof in inzetten op groei en (professionele) ontwikkeling, energie en liefdevol prikkelend leren bij individuen en in teams. Verbonden teams en professionals geven ook een sterk verbonden organisatie. Met onder andere mijn opleidingen begeleidingskunde  en Corporate Antropologie bij Danielle Braun breng ik het ontwikkelen van het individu en het ontwikkelen van de organisatie graag samen. Ik geloof in de kracht van beide, in het samenspel! Met dit geloof en deze missie heb ik 3 jaar geleden na 15 jaar leiderschap de stap gemaakt naar leiderschap en begeleider op en in processen. Ik ben me gaan focussen op wat ik het liefste doe. Werken in en met die verbinding van a naar beter door de gehele organisatie heen, gericht op ontwikkelen. 

Vanuit mijn eigen onderneming geef ik ontwikkelen en samenwerken met mijn theoretische kennis en ervaring op mijn eigen wijze vorm. Werken vanuit verbinding en met vertrouwen is ook hier de basis van alles.  Ik richt mij op vraagstukken rondom cultuur (-onderzoek), samenwerking, (persoonlijk) leiderschap en ontwikkeling. Ik begeleid individuen en teams. Ik werk daarin graag samen met NexR. Ik voel me verwant tot hun rebelse kant en de kracht van connecties!

Ik leef samen met mijn man en mijn prachtige vier kinderen in het Hoge Noorden. Ik hou van het buitenleven, wandelen, avontuur en gezelligheid. Vlieland is de plek waar ik heel graag kom.

Ik ben Roos, ik ben (ook) NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Roos

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."