NEXR-favicon

Reviews

“Twee mooie dagen gehad met NexR®. Twee dagen waarin we samen hebben gelereerd om open en transparant in vertrouwen als MT-team te groeien met als doel elkaars specialiteiten nog meer te zien en in te zetten. We zijn als team gegroeid op het gebied van samenwerking, werkplezier, visie en strategie wat onze kwaliteiten ten goede komt en een positief effect heeft op de keuzes die wij als team nu maken. Als familiebedrijf zit gastvrijheid in onze genen en stroomt duurzaam ondernemen door onze aderen. Wij streven ernaar om het professionele horeca familiebedrijf Van der Valk in de toekomst te waarborgen. Daarom hebben wij als team in Hoorn ervoor gekozen om de samenwerking te starten met NexR® en te werken aan nog meer connectie met elkaar voor impact vandaag én morgen.”

MT-team

Van der Valk Hotel Hoorn

“Erg interessant en leerzaam programma ‘Collegiaal Coachen’ gevolgd bij NexR®. Mooie afwisseling van theorie en direct oefenen en toepassen, waardoor het super leerzaam was. Het programma was uitstekend afgestemd op ons bedrijf en de groep waarmee we waren.”

Nadia Klomp

UX designer Carthago ICT

“Een hele prettige en professionele sessie met NexR® gehad deze zomer. Na de één op één kennismaking zijn we op de heidag verder gegaan met het teamproces. De begeleiding is prima omdat ze goed aanvoelde wanneer ze wel of niet in moesten springen of expliciet sturing moest geven. Dit komt het teamproces ten goede. Fijne ervaring wat breed in het team wordt gedeeld!”

Vincent Schakel

Equans

“Ontzettend fijne partij met veel kennis en durf om organisaties in beweging te zetten. Professionals vol passie.”

Mees Kanne

Toelevering Online

Vrijblijvend ontdekken waar kansen liggen voor jouw organisatie?