Team NexR® – Sanne

Hi daar!

Ik ben Sanne, een echte GenZ’er en ik stel me graag aan je voor!

Als ik mezelf in 5 woorden mag omschrijven, dan zijn dat: mensenmens, enthousiast, doorzetter, creatief en avontuurlijk. Ik houd ervan om naar nieuwe oplossingen te zoeken, word enorm gelukkig van een goede brainstorm sessie en vind niks leuker dan nieuwe culturen ontdekken. Het mooiste van nieuwe culturen ontdekken vind ik dat je vaak zonder woorden het meeste van elkaar kan leren. Door verbinding aan te gaan, een oprechte glimlach en wat handgebaren, heb ik mooie en leerzame ‘gesprekken’ gehad.

In 2021 heb ik de opleiding Gezondheid & Technologie afgerond. Dit is een opleiding tot HBO verpleegkundige, met een net wat meer technische achtergrond. Ik heb hierna een half jaar in een verzorgingshuis gewerkt, waarbij ik in de ochtend in de zorg werkte als verpleegkundige en de middag werkte aan verbeteringen én de implementatie van een nieuwe zorgtechnologie. Super interessant! En mijn ‘mensenmens’ werd hier helemaal gelukkig van. Maar ik wist dat ik nog meer wilde ontdekken. Want wat past nou écht bij mij?

Daarom ben ik gestart met het Saxion Fast Forward Traineeship. Ik merk dat ik van veel verschillende werkzaamheden en branches enthousiast wordt en graag het beste uit mijzelf naar boven haal. Dit heb ik mogen doen bij:

  • Het Versnellingsplan (waar ik werkte aan een online tool voor het integreren van digitale competenties binnen het onderwijs)
  • HANOS (waar ik werkte aan projecten rondom duurzame inzetbaarheid én het organiseren van HANOS on STAGE: een dag voor en met stagiaires)
  • En momenteel werk ik bij de Sprintgroep (waar ik als Conceptregisseur mijn creativiteit een boost mag geven)

Daarnaast heb ik bij NexR als Generatie Z mogen meedenken en aansluiten bij het GenZ event. Super interessant! En nog leuker, we gaan er een stapje verder mee! Graag denk ik mee met jouw bedrijf, over hoe we het nog interessanter kunnen maken voor mijn generatie, om bij jou te gaan én blijven werken!

Ik ben Sanne, ik ben NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Sanne

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."