Team NexR® – Rima

Hoi, mijn naam is Rima! Denken in hokjes is voor mij dagelijkse kost. Ik ben namelijk opgegroeid binnen verschillende culturen.  Hierdoor heb ik altijd te maken gehad met hokjes en labels, die soms nadelig kunnen zijn. Maar voor mij heeft dit altijd in mijn voordeel gewerkt. Ik heb geleerd hoe ik deze hokjes kan doorbreken en hoe ik de verbinding kan leggen met mensen uit verschillende groepen.

De huidige generatie wordt vaak in het hokje van de Gen Z geplaatst. Maar labels kunnen in plaats van samenbrengen ook afstand creëren, als er niet goed gecommuniceerd wordt. Daarom ga ik graag het gesprek aan en zoek ik verbinding met anderen.

Als iemand die zichzelf graag uitdaagt om buiten de gebaande paden te denken en te handelen, geloof ik dat het verbinden van mensen uit verschillende achtergronden en generaties cruciaal is voor een betere samenleving. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor hokje je in geplaatst wordt, uiteindelijk zijn we allemaal mensen die in de kern dezelfde basisbehoeften en verlangens hebben.

Ik ben Rima, ik ben NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Rima

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."