Team NexR® – Marjo

Hoi!

Ik ben Marjo en ik ben een NexR® Optimum Consultant. 

Ik ben gek op chocola, bolognese chips en wijn. Ik ben ongeduldig, koppig, empathisch en dol op avontuur. Heb in Enschede, Utrecht, Aruba en Zambia gewoond en ben nu heel fijn gesetteld in het mooie Oldenzaal (waar ook mijn roots liggen). Ik woon samen met Pieter en onze twee zonen Jasper en Pim. Drie knullen dus. Dat is behoorlijk gezellig kan ik zeggen. En druk, dat ook.

Mijn loopbaan is begonnen als Fysiotherapeut, maar al gauw ben ik Gezondheidswetenschappen gaan studeren in Rotterdam. Mijn eerste echte werkgever was Randstad waar ik 12 jaar in vele verschillende divisies en (leidinggevende) functies heb gewerkt. Hier heb ik vooral heel veel over mezelf geleerd en van daaruit mijn ervaringen en overtuigingen rondom leiderschap, samenwerken en ‘connectie maken’ ontwikkeld. In de periode erna heb ik bij diverse organisaties gewerkt als operationeel of HR manager.

Mijn droom met NexR® is het reflectievermogen van de mens te vergroten. Ik vind het bewustzijn van jezelf, het tevreden zijn met jezelf en daarin kwetsbaar en krachtig tegelijk zijn echt het hoogst haalbare. Connectie met jezelf is voorwaardelijk aan goede connectie met anderen. En wij geloven dat de wereld een beetje mooier wordt door sterke connecties.

We hebben inmiddels een heleboel fijne connecties waarmee we samenwerken. We constateren, adviseren, coachen en trainen in samenwerken, leiderschap, besluitvorming, strategie en ordening in organisaties. Losse trainingen of coachingssessies geloof ik niet in. Dat zie ik als eenmalige injecties die een maand later écht vervlogen zijn. Jammer van de tijd en investering voor iedereen. Ik geloof in een aanpak die bestaat uit meerdere en vaak verschillende interventies over een langere periode en daarmee duurzaam resultaat oplevert.

Nieuwsgierig geworden? Laten we een kop koffie doen, vind ik dus heel leuk 🙂

Ik ben Marjo, ik ben NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Marjo

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."