Team NexR® - Eva

Ik ben Eva, 25 jaar oud en woonachtig met mijn vriend in de prachtige Achterhoek. Mijn vrienden en familie omschrijven mij als energiek, spontaan, een echte doorzetter, ambitieus en liefdevol. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard of loop ik hard. De rest van mijn tijd vul ik sinds kort in als communicatie, relatie- en marketingmanager bij NexR.

In de organisatie zorg ik ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Ik haal energie uit het scheppen van orde in de dagelijkse chaos. Daarnaast vind ik het fijn om in nauw contact te staan met collega’s en klanten. Ook vind ik het belangrijk om een bijdrage om te leveren aan maatschappelijke vraagstukken en te discussiëren over niet-alledaagse onderwerpen.

Ben jij op zoek naar manieren om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Wil je het optimum bereiken op gebied van strategie, structuur, mens en missie? Dan ben je bij NexR aan het juiste adres. Wij geloven dat sterke connecties de sleutel zijn tot succes. Met al onze ervaring & expertise, helpen wij jou om precies dat te realiseren.

Mijn levensmotto? ‘Wie goed doet, goed ontmoet.’
Nieuwe en sterke connecties bieden inzichten en hier wordt een mens wijzer van (vind ik). En precies dit verbindt mij aan NexR.

Ik ben Eva, ik ben NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Eva

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."