cropped-NEXR-favicon.png

Online Kennissessies Connect to Gen Z

18 januari, 25 januari, 1 februari en 8 februari 2024

Ontdek hoe je Generatie Z kunt begrijpen, aantrekken en behouden.

Schrijf je nu in voor onze 4-delige kennissessies, speciaal voor HR professionals. Ontdek hoe je deze nieuwe generatie kunt begrijpen, aantrekken en behouden. Samen met een kleine groep HR professionals duiken we elke week in deze thema’s:

Thema's die ertoe doen

Bij NexR geloven we dat inzicht, begrip en gesprek de sleutel is tot succesvolle samenwerking met Generatie Z. Daarom hebben wij vier belangrijke thema’s geselecteerd waarmee we jouw inzicht en begrip voor deze generatie vergroten.

Sessie 1: Opleiden en ontwikkelen

Generatie Z staat bekend als een leergierige generatie. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke groei en willen zich voortdurend ontwikkelen. Tijdens onze kennissessie over opleiding en ontwikkeling geven wij jou handvatten om effectief trainings- en ontwikkelingsprogramma’s te creëren die aansluiten bij hun behoeften.

Sessie 2: Leiderschap

Hoe motiveer je Generatie Z om het beste uit zichzelf te halen? Hoe creëer je een inclusieve werkomgeving waarin ze zich gewaardeerd voelen? Onze kennissessie over leiderschap geeft antwoord op deze vragen en helpt jou om effectieve leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen voor het begeleiden van Generatie Z.

Sessie 3: Werk-privé balans

Generatie Z hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privéleven. In onze kennissessie over werk-privé balans laten wij je zien hoe je een flexibele werkomgeving kunt creëren die aansluit bij hun behoeften en zo bijdraagt aan een gezonde balans in hun leven.

Sessie 4: Weerbaarheid

Generatie Z heeft te maken met verschillende uitdagingen op persoonlijk en professioneel vlak. Tijdens onze kennissessie over weerbaarheid leer je hoe je deze generatie kunt ondersteunen bij het ontwikkelen van veerkracht en het omgaan met de drukte en veranderingen in hun leven.

Hi, wij zijn NexR®

Wij geloven dat de wereld een beetje mooier wordt door sterke connecties. Daarom ontwikkelen wij connecties in teams en organisaties. Sterke connecties zorgen ervoor dat jouw team en organisatie in het optimum komt én blijft. Dat betekent dat je de dingen van vandaag goed doet en morgen de goede dingen doet. Zo blijf je als team en organisatie succesvol, vandaag én morgen. Benieuwd naar ons team? Klik dan hier.

Vrijblijvend ontdekken waar kansen liggen voor jouw organisatie?