Team NexR® – Pien

Hoi!

Ik ben Pien en ik ben een NexR® Optimum Consultant, gespecialiseerd in het gedrag van mensen op de werkvloer. Door een connectie te maken met de mensen binnen jouw organisatie help ik de organisatiestrategie naar een mooi resultaat.

Van kleins af aan ben ik al geïntrigeerd door gedrag. Waarom bewegen individuen, groepen, samenlevingen en culturen zoals ze doen? Met het ondernemersbloed dat in mij zit, ben ik deze interesse gaan verzilveren in het bedrijfsleven. Eerst in veranderingen binnen hr, veiligheid en digitalisering. Daarna heb ik als trainer en coach van soft skills, veel medewerkers en bedrijven vooruit geholpen. 

Een organisatie is een kleine samenleving. Iedere organisatie heeft een eigen cultuur. Het verschil? De mensen binnen een organisatie hebben een gezamenlijk doel. Het doel om van een idee een resultaat te maken.

Hoe gaaf is het om ideeën waar te maken? En dat te doen met mensen die allemaal gepassioneerd zijn over dit idee. Samen trots te zijn op het resultaat en een stuk bij te dragen aan een mooiere wereld van nu én van de toekomst.

Klinkt als een hele opgave? Ik houd ervan! Weerstand? Kom maar door! Resultaatgericht, onafhankelijk en voortvarend. Samen werken naar “het optimum”. Dat is hoe ik jouw organisatie graag help.

Ik ben Pien, ik ben NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Pien

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."