Generatie Z - Menukaart

Doordachte en  energieke programma’s staan klaar voor jou als leidinggevende of werkgever. Laat je verassen en inspireren door de creativiteit en energie van NexR’s GenZies en Optimum Consultants.  Voor je het weet ben je  die ideale werkgever voor alle medewerkers die nu de arbeidsmarkt opstromen.

De menukaart

Wat we inmiddels ook weten is dat het goed is om tastbare en duidelijke programma’s te beschrijven zodat je weet wat je bij ons kunt halen 😊. Daar gaan we:

Pien

Ontbijt of borrelsessie

Op interactieve wijze wordt je geïnspireerd over het wel en wee rondom Generatie Z (en andere generaties). Wat zijn de overeenkomsten? Wat zijn de verschillen? Wat heb je te doen?

WhatsApp Image 2023-02-13 at 17.06.55

Collegetour

We interviewen leiders of (eigen) GenZies op een podium. We wisselen algemene indrukken uit, delen kennis en informatie en gaan in gesprek met leider(s) of de verschillende generaties in jouw organisatie. 

WhatsApp Image 2023-02-13 at 17.06.57

Gen Z Hackaton

Met een hackaton neem je de tijd om oplossingen te bedenken voor problemen en werk je die ideeën samen verder uit.  Hieronder lees je ideeën ter inspiratie, maar de invulling bepalen we altijd samen.

Maak kennis met NexR’s GenZies

Heb je onze whitepaper over Generatie Z al?

Klantreview

‘De workshop, met én over Generatie-Z, zet aan tot reflectie en brengt het gesprek op gang tussen diverse generaties, leerzaam & van betekenis!’

Ontdekken waar kansen liggen voor jouw organisatie?