Team NexR® - Oreona

Hallo, 

ik ben Oreona en ben altijd op zoek naar de verbinding tussen hart en hoofd.

15  jaar geleden besloot ik mijn ervaring als HR Manager voort te zetten als zelfstandige, zodat ik nog dichter bij mijzelf kon zijn en mijn tomeloze behoefte aan afwisseling tegemoet kon komen. Ik ben energiek, onafhankelijk, intuïtief, nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en een echte verbinder. Verbinden betekent voor mij dat een ieder eerst een goede basisverbinding nodig heeft in en met zichzelf om ook met anderen een goede verbinding te kunnen leggen. Ik vind het inspirerend om bij te mogen dragen aan dit proces bij individuen, teams en organisaties. Het is extra interessant als er een verandering gaande is binnen een bedrijf, waardoor de gebaande paden plaats moeten maken voor nieuwe connecties en vormen van samenwerking.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn werk meer diepgang te geven. Dit zijn o.a. Coaching, Verandermanagement en Mens- en Organisatieontwikkeling. Mijn werkervaring op het gebied van People & Culture is divers bij o.a. verschillende retailorganisaties, musea en in de scheepsbouw. Maar ik ben nieuwsgierig naar ieder type organisatie en help graag mee bij het verbinden van mensen aan de bedrijfsstrategie.

De idealen van NexR®passen mij goed en ik ben een grote fan van de PI-Index, omdat het verdieping brengt in het zelfbeeld en de mogelijkheden om op de juiste wijze gebruik te maken van de kracht van individuen en teams.

Ik ben Oreona, ik ben NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Oreona

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."