Team NexR® – Kathy

Hoi!

Ik ben Kathy en ik ben een NexR® 

Ik ben op de wereld om te ervaren, te creëren en lief te hebben. Als ik dat doe, voel ik me intens gelukkig en dat deel ik graag met anderen. Zakelijk gezien betekent dat dat ik organisaties, teams en individuen help hun dromen en ambities in de praktijk te realiseren. Dat doe ik door te verbinden, vanuit mijn 58 jaren ervaring en met vertrouwen dat er altijd mogelijkheden zijn. Met respect voor het verleden op weg naar die droom en de juiste stappen in het hier en nu zetten. Want het is altijd nu.

Mijn loopbaan is begonnen als Onderwijskundige. Bij Inter Access en KPN heb ik nieuwe leersituaties, in de breedste zin van het woord, mogen ontwikkelen. Bij KPN heb ik ook mijn eerste managementervaring opgedaan binnen HR en daarna bij de Customer Service van Mobiel. Na 11 jaar KPN heb ik, samen met mijn zakelijke partner Marc Woesthuis, het mooie internetbureau TRIMM over mogen nemen. Daar heb ik 13 jaar met heel veel plezier mijn bijdrage mogen leveren in de groei van de organisatie en diverse collega’s. We zijn van 35 naar ruim 100 collega’s gegroeid en van afdelingen naar multidisciplinaire teams naar Agile zelforganiserende teams. In 2016 heb ik ervoor gekozen mijn kennis, ervaring en mijn persoon in te gaan zetten voor meerdere organisaties en ben ik zp-er geworden.

Sinds enige tijd werk ik met veel plezier samen met de collega’s en een aantal van klanten van NexR®. Ik geloof in hun aanpak en visie en dat maakt de samenwerking vanzelfsprekend en sprankelend.

Ik ben Kathy, ik ben (ook) NexR®
Ik Connect Continu.

Kathy van Eijkelenburg

Neem contact met ons op!

NexR

Connect met Kathy

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."