Team NexR® – Debbie

Hi! Ik ben Debbie. 

Oktober vorig jaar stond ik voor het eerst ‘op het podium’. De doordringende blikken van de mensen in de zaal, de doodste stilte tijdens het presenteren en het subtiele trillen van mijn stem. Het hoorde allemaal bij deze onvergetelijke dag. Het evenement waarop we met elkaar praatten, in plaats van over elkaar. Waarop er verbinding ontstond. En waarop ik een stukje wijzer werd; er bestaat geen crème die mijn rode wangen verbergen, waarom blijven proberen?

Hi, ik ben Debbie. De podiumclown van hierboven. Naast mijn niet te verbloemen rode hoofd, heb ik andere trekjes die mij, mij maken. Zo ben ik verliefd op de zonsopkomst, zelfs in de winter sta ik om vijf uur ’s te popelen. Zie ik zwart-wit als overwinningskleuren, al zijn andere tukkers hier niet mee eens. En ben ik kampioen verbandwikkelen. Podiumclown, ochtendgekkie, geboren Heracles fan en verpleegkundige. Mijn kenmerken. Welke heb jij?

Ik ben Debbie, ik ben NexR®
Ik Connect Continu.

NexR

Connect met Debbie

Graag help ik jouw organisatie naar het optimum! Sta jij hier voor open?

Connect met mij.

"Mensen, teams en organisaties in staat stellen om continu te presteren en te groeien."