cropped-NEXR-favicon.png

Liefde op de werkvloer

Leuk dat je er bent!

Collega’s, je spendeert er je hele leven mee. Net alsof je met ze getrouwd bent. Elke ochtend zijn ze er weer. Net als het huwelijk kan het ook in je team wel eens botsen. De verwijten vliegen over de tafel en de irritaties lopen hoog op. Dan wordt het minder romantisch. Je leeft langs elkaar heen. Je doet wat je moet doen, daarna ga je weer naar huis. Van liefde is er geen sprake meer. Het suddert een beetje door en dan is connectie maken nog nooit zo belangrijk geweest. De kwaliteit van connecties is bepalend voor de kwaliteit van samenwerking. Goede samenwerking levert succesvolle teams en een lager verzuim en verloop op.

Tijdens deze ochtend leer jij hoe je samenwerking verbeterd door het bouwen aan sterke werkconnecties.

 

Wat brengt deze ochtend jou?

Praktische informatie: 

''Je gaat naar 'huis' vol ideeën en kennis waarmee je geïnspireerd wordt en je eigen manier vindt om liefde op de werkvloer te ontwikkelen.''

rene

Op ons event ”Liefde op de werkvloer’’ op 11 mei gaat hoogleraar, filosoof en provocatief non-conformist René ten Bos hier dieper op in. De kracht van een goede werkconnectie wordt onderschat. Tijdens de workshop in de ochtend krijg je inzicht in hoe je jouw werkplek tot een uitdagende en vitale omgeving omtovert. Blije, succesvolle teams en een lager verzuim en verloop als resultaat. Mooi toch? Je leert met een ander perspectief naar je werkomgeving kijken. Zo creëer je een werkplek waar jij en je team zich thuis voelt. Transformeer je werkrelaties naar liefdevolle connecties.

Meld je snel aan en zorg voor ‘’Liefde op de werkvloer’’ met je collega’s.

Hi, wij zijn NexR®

Wij geloven dat de wereld een beetje mooier wordt door sterke connecties. Daarom ontwikkelen wij connecties in teams en organisaties. Sterke connecties zorgen ervoor dat jouw team en organisatie in het optimum komt én blijft. Dat betekent dat je de dingen van vandaag goed doet en morgen de goede dingen doet. Zo blijf je als team en organisatie succesvol, vandaag én morgen. 

Kennismaken met ons? Laat je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur van ons!

*Als je op verstuur klikt, ga je automatisch akkoord met onze privacy verklaring.

Lees hieronder de reviews over ons vorige event "Connect To Gen Z"

Vrijblijvend ontdekken waar kansen liggen voor jouw organisatie?